Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de higaditos de pollo limpios
- 3 huevos
- 100 g de manzana pelada, en trozos
- 70 g de vino tinto
- 90 g de vino de Oporto
- 15 g de sal
- 1 cucharada rasa de hierbas provenzales secas
- 500 g de mantequilla fundida
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 300 g de caldo de carne
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 764 kJ / 183 kcal
- Protein
- 1.31 g
- Karbonhidrat
- 3.33 g
- Yağ
- 18.23 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastela moruna
5h 30 min.
Lactonesa
5min
Tocino de cielo
4 Std. 30 Min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5hod.
Paté de hígado de pollo
12hod.
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15 min
Paté de campaña en terrina
26sa 40 dk
Compota a la antigua
2hod. 30min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Riñones al jerez
1h
Ajoblanco
5min