Stufato di agnello con finocchi

Stufato di agnello con finocchi

4.0 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 600 g di bocconcini di carne di agnello
  • 1 - 2 bulbi di finocchio (500 g circa)
  • 750 g di acqua
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 stecca di cannella piccola
  • ¼ cucchiaino di semi di finocchio
  • 1 cucchiaio di succo di limone

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 18.5 g
Kalori 1183 kJ / 283 kcal
Yağ 22.4 g
Lif 0.5 g
Karbonhidrat 1.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...