Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 隻 新鮮鯧魚 (黃金鯧), 約280克,兩面切斜刀
- 10 克 蒜頭
- 10 克 糖
- 1 大匙 米酒
- 2 茶匙 魚露
- 30 克 蔭鳳梨
- 10 克 薑, 切絲
- 50 克 新鮮鳳梨, 切片
- 30 克 小蕃茄, 切半
- 500 克 水
- 10 克 新鮮紅辣椒, 切絲
- 10 克 蒜苗, 切絲
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.5 g