Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g amêndoa c/ pele
- 50 g sementes de abóbora
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 15 g coentros
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 400 g abóbora cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 150 g couve-de-bruxelas cortadas em pedaços
- 350 g tomate em pedaços
- 700 g água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 747.2 kJ / 178.6 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 426.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco
2h 25min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 Min
Creme de feijão-branco
30 Min
Creme de alho
1h 10min
Sopa de alho
1h 10min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Sopa de nabo e espinafres
45 Min
Sopa de feijão-branco
25 min
Sopa de alho-francês e nabiças
45 Min
Creme de abóbora e tomate
35 Min
Creme de curgete e abóbora
50 Min