Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Dinkelkörner
- 1650 g Wasser
- 10 g Honig, flüssig
- 450 g Roggenmehl Type 1150
- 200 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 1 Pck. Trockenhefe
- 3 TL Salz (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bierbrot
2 Std.
Graubrot
2 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Dunkles Landbrot
3 Std.
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Dunkles Landbrot
4 godz.
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Roggenmischbrot
1h 15min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min