Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Dinkelkörner
- 1650 g Wasser
- 10 g Honig, flüssig
- 450 g Roggenmehl Type 1150
- 200 g Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)
- 1 Pck. Trockenhefe
- 3 TL Salz (15 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 680 kJ / 162 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Bergisches Urbrot
17 godz.
Dinkel-Körner-Brot
2h 50 min
Dunkles Landbrot
3h
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30 min
Dunkles Landbrot
4 Std.
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min
Bauernbrot
2h 20 min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min
Dinkel-Roggen-Brot
1 godz. 15 min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.