Cihazlar ve Aksesuarlar
Roggen-Dinkel-Brot
Hazırlık 20 dk
Toplam 8sa
18 Scheiben
Malzemeler
-
Dinkelkörner150 g
-
Wasser1650 g
-
Honig flüssig10 g
-
Roggenmehl Type 1150 Type 1150450 g
-
Dinkelmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Sauerteig-Extrakt (z.B. von Alnatura)15 g
-
Trockenhefe1 Pck.
-
Salz (15 g)3 TL
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe
Protein
5 g
Kalori
680 kJ /
162 kcal
Yağ
1 g
Karbonhidrat
31 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Tarif
Almanya
Almanya
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bauernbrot
2sa 20 dk
Dunkles Landbrot
3sa
Einfaches Mischbrot
3sa 40 dk
Bierbrot
2sa
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1sa 30 dk
Roggenmischbrot
1sa 15 dk
Prötzeler Roggenbrot
1sa 20 dk
Bergisches Urbrot
17sa
Weizen-Roggen-Brötchen
2sa 15 dk
Dunkles Landbrot
4sa
Dinkel-Roggen-Brot
1sa 15 dk
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1sa 50 dk