Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de cilantro
- 300 g de cebolla, en cuartos
- 10 pimientas negras enteras
- 1 hojas de laurel, secas
- 1300 g de agua
- 300 g de pulpo crudo
- 15 g de aceite de oliva
- 25 g de ajos
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 80 g de vino blanco
- 200 g de arroz de grano largo
- 1 cucharada de sal gruesa
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porciones
- Kalori
- 1184 kJ / 282 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Langosta thermidor
50 Min
Granizado de almendras y lima
10min
Ensalada de arroz
1h
Nam prik pao (pasta de chile tailandés)
10min
Relámpagos de chocolate
3h 30min
Atole de elote
25min
Panqué de elote al Varoma
2h 20 min
Paella mixta (Hestan Cue™)
40 Min
Ossobuco a la milanesa
1h 10min
Robalo al mojo de ajo
1h 20min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1h 25min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min