Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 400 g de jitomate
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpo cocido, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 2 sobres de tinta de calamar
- 2 hojas de laurel, secas
- 250 g de arroz basmati, enjuagado
- 600 g de agua
- chile güero, en escabeche, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1746 kJ / 416 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de chile de árbol
10 min
Salsa verde
10 min
Spaghetti con almejas y vino blanco
1j 30 menit
Linguini con surimi y berros
25 min
Sopa fría de yogur con cilantro
5 min
Pulpo con crema de calabacitas
1 godz. 5 min
Huevos cocidos
20 min
Dip de huitlacoche
4 Std.
Duraznos al anís
12 Std. 30 Min
Chicharrón en salsa verde
25 min
Filete a la pimienta
1 Std. 40 Min
Arroz al chile serrano y epazote
2h 40 min