Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 400 g de jitomate
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpo cocido, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 2 sobres de tinta de calamar
- 2 hojas de laurel, secas
- 250 g de arroz basmati, enjuagado
- 600 g de agua
- chile güero, en escabeche, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1746 kJ / 416 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de Pulpo
2 godz. 10 min
Calamares guisados
50 min
Nicuatole de mamey
3 godz. 30 min
Pasta fresca de chile poblano
40 min
Chiles en nogada
1 godz.
Sopa de mariscos
40 min
Salsa de chile manzano
10min
Mole chiapaneco
30 min
Aguacates rellenos de jaiba
1 godz.
Sopa de mariscos
40 min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1 godz. 10 min
Pastel de nueces y zanahorias
1 godz.