Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 400 g de jitomate
- 60 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpo cocido, en trozos
- 50 g de vino blanco
- 2 sobres de tinta de calamar
- 2 hojas de laurel, secas
- 250 g de arroz basmati, enjuagado
- 600 g de agua
- chile güero, en escabeche, al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1746 kJ / 416 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Albóndigas de cordero (Keftethes)
40 Min
Apionabo con remoularde
Değerlendirme yok
Soufflé de Grand Marnier
35min
Empanadas de picadillo
40 Min
Pasta fresca de jitomate
Değerlendirme yok
Salsa de chile manzano
10min
Sopa de cilantro
1 Std. 20 Min
Pasta fresca de chile poblano
40 Min
Adobo seco de chipotle y pasilla
5 min
Ensalada de surimi y arroz
40 Min
Salsa de chipotle y cacahuate
10min
Salsa de habanero
5 min