Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 600 g de panais, coupés en morceaux
- 600 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 100 g de lait
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre demi-sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 27.2 g
- Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Purée carotte-pomme de terre
25min
Purée aux trois racines
45min
Purée carotte-coco
40min
Purée potiron-orange
30min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40min