Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 250 gramů dýně Hokkaidó, zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
- 700 gramů vody
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
veya 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 100 gramů italského sýru taleggia (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porci
- Kalori
- 2115 kJ / 505 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 19.88 g
- Lif
- 1.73 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Lososové rizoto s fenyklem
25 Min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Špenátové rizoto
30min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1u. 30min
Rizoto s kari a mrkví
30min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min
Čočkovo-dýňová polévka
1h
Dýňovo-čočková polévka
45min