Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 167 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bisque
2 Std.
Merluzzo in salsa aioli
1h
Maionese al curry
15 Min
Burro alle acciughe
4h 20min
L'originale salsa barbecue
2sa 5 dk
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 Std. 30 Min
Maionese
10min
Aroma di capperi
4sa 10 dk
Burro Montpellier
Değerlendirme yok
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min