Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 167 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa piccante allo zenzero
30 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 godz. 40 min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Maionese
10 Min
Ketchup
1h 20 min
Gazpacho
1h 15min
Burro Montpellier
Nessuna valutazione
Merluzzo in salsa aioli
1h
L'originale salsa barbecue
2 godz. 5 min
Salsa barbecue
20 Min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min