Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 60 g de beurre doux, mou
La cuisson
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 10 g de beurre doux
- 20 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 530 kJ / 126 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Streusel
2h
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Petits pains façon bretzel
2h
Kringle (Estonie)
2 godz. 40 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Manneles
1 godz. 30 min
Spätzles aux girolles
50min