Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de lait
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 60 g de beurre doux, mou
La cuisson
- 50 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 10 g de beurre doux
- 20 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 530 kJ / 126 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Bretzel
1 Std. 10 Min
Kougelhopf
2 godz. 55 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Gâteau au vin rouge
1 Std.
Streusel
2h
Manneles
1 Std. 30 Min
Galettes de viande et choucroute
40 Min
Spätzles aux girolles
50 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min