Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)

Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)

4.6 376 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 30 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • frische Dille Spitzen abgezupft
    4 Stängel
  • veganes Joghurt natur
    250 g
  • veganer Sauerrahm (z.B. Crémesse oder selbst gemacht)
    100 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
    1 - 2 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Msp.
  • Erdäpfel, festkochend geschält, in Stücken
    500 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    80 g
  • Kartoffelstärke
    40 g
  • Rapsöl zum Braten
    6 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 8 g
Kalori 1237 kJ / 296 kcal
Yağ 11 g
Lif 5.4 g
Karbonhidrat 40 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...