Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 30 g de champignons des bois déshydratés
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 blancs d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 921 kJ / 222 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Champignons farcis
45min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5 Std. 30 Min
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Flans de poireau
35min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Lasagne au potiron et chèvre frais
1h
Flan d'aubergine
1h
Flan poivron-chorizo-chèvre
45min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min