Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 30 g de champignons des bois déshydratés
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 blancs d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 921 kJ / 222 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chou-fleur en soufflé
55min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Flans de poireau
35min
Flan d'aubergine
1 godz.
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Brandade de sardine
35min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45 min
Terrine de feta au basilic
3h
Cake au chou-fleur
1 godz. 15 min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min