Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 feuilles de basilic frais
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 150 g de crème fraîche légère
- 2 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour le moule
- 400 g de tomates cerise
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 952.6 kJ / 229.4 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Cake pesto-mozzarella
45min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1 Std.
Crumble de tomates
50min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Cake au roquefort et aux poires
1 Std.
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.