Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de courgette
- 1 gousse d'ail
- 450 g de saint-nectaire, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 60 g de vin blanc
- 1 œuf
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 120 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 30 g de chapelure
- 500 g d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 724 kJ / 174 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannellonis à la ricotta
55 min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1sa
Eclairs mimosa au jambon sec
1sa 15 dk
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35 dk
Fondue savoyarde
15min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1sa 10 dk
Blinis pomme de terre
45min
Soufflés de topinambours
55 min
Croquetas de jambon de Bayonne
3hod.
Gaufres de pomme de terre au camembert
45min
Conchiglie au potiron
40min
Aligot
40min