Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin, type de Guérande
- 1 œuf
- 1450 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 - 8 saucisses, piquées à la fourchette
- 50 g de beurre demi-sel
- 100 g de fromage râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1935 kJ / 462 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Karbonhidrat
- 36.3 g
- Yağ
- 26.2 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche lorraine
50 min
Galettes complètes
45min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1h
Kig ha farz
1h 15min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1 Std. 10 Min
Pâte à galette
1h 15min
Gâteau de galettes aux lardons
1h 15min
Quiche auvergnate
1 godz. 20 min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Welsh rarebit
30min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min