Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g postas de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 60 g azeite
- 1 pé de tomilho seco
- 2 folhas de salva fresca (isteğe bağlı)
- 8 dentes de alho
- 450 g natas c/ 35% de gordura
- Fatias de pão frito ou torrado q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 226 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35min
Quindim
Değerlendirme yok
Guisado de legumes e leitelho
Değerlendirme yok
Gratinado de aipo com cherne
45 min
Espargos com presunto
45 min
Bacalhau espiritual
50min
Zabaione
15 min.
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
50min
Açorda de bacalhau com tomate
25 min.
Sopa de cação
40 min
Bacalhau à abade de Priscos
50min