Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g postas de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 60 g azeite
- 1 pé de tomilho seco
- 2 folhas de salva fresca (isteğe bağlı)
- 8 dentes de alho
- 450 g natas c/ 35% de gordura
- Fatias de pão frito ou torrado q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 226 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau à Soutelo
25min
Picanha ao sal com molho vinagrete
1h 15min
Flores de curgete recheadas
25min
Conserva de tomate com mel
45min
Quiche de caldo-verde
1h
Pastéis de ricota
45min
Sopa dourada em fatias
1 godz. 20 min
Bacalhau da consoada gratinado
1h 15min
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Bacalhau de Natal
1h 15min
Sopa de cação
40min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min