Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g postas de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 60 g azeite
- 1 pé de tomilho seco
- 2 folhas de salva fresca (isteğe bağlı)
- 8 dentes de alho
- 450 g natas c/ 35% de gordura
- Fatias de pão frito ou torrado q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 226 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1h
Chutney de pera e mostarda
45 Min
Mexilhões com caril verde
25 Min
Mexilhões com bloody Mary
30 Min
Polvo com molho de ervas
1h
Risoto de polvo
1h 10min
Arroz de polvo à espanhola
1h 30min
Bacalhau à abade de Priscos
50min
Lulas no forno
1h 10min
Pudim de bacalhau
2 Std.
Fricassé de bacalhau
50min
Bacalhau à Soutelo
25 Min