Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 875 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15 Min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Babà napoletano
3h
Dacquoise ai lamponi
3h
Torta Diplomatica
3h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Crema al limone
10h 20 min
Bignè al cioccolato
3h
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Chiffon cake
4h
Bignè con crema pasticcera
3h