Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 875 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15 Min
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Paris Brest
3h 30min
Castagnole ripiene
14h
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Profiterole bianco
3sa 15 dk
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Bignè con crema pasticcera
3h