Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 875 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Besciamella veloce
15 min
Panna montata
10 min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Profiteroles
2h
Crema pasticcera
15 min
Chiocciole raw al cocco
12h 25min
Pan di Spagna
1h 50min
Tortine al cioccolato
1h 25 min
Baci di dama calabresi
1h
Bignè all'amarena
3h
Cannoli al nocciolato
20 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min