Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 320 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato (peso netto)
- 2 uova
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette di tonno e curcuma
1h
Polpettone classico
1h 15min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45p
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40p
Polpette di tonno e ricotta
20 min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h
Polpettone ricotta e tonno
45p
Polpette di ricotta
50p
Polpette di tacchino e spinaci
40p