
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 320 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
- 2 uova
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 303 kcal / 1268 kJ
- Protein
- 29.5 g
- Yağ
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Lif
- 0.9 g