Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 320 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato (peso netto)
- 2 uova
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29.5 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Polpettone ricotta e tonno
45min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1 Std.
Svizzere di merluzzo
35min
Polpette di tonno e ricotta
20 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1 Std.
Rotolini di tacchino
1 Std.
Polpette di ricotta
50min
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.