Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
- 350 g basmati rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt (optional)
Pilau
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 35 g ghee (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 6 cardamom pods (green), crushed
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- ½ tsp salt
- 3 fresh curry leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 792.3 kJ / 188.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 26.7 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 839.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarka dal
30 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Cucumber and mint raita
30 min
Pilau rice using rice mode
40min
Sambhar
1h 30min
Parathas
1h 30min
Coriander chilli chutney
5 min
Biryani
1h 25min
Amritsari dal
26 godz.
Pilaf with fragrant tarka
1 godz. 20 min
Potato karakari
50min
Jeera rice (Cumin rice)
20min