Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di latte + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di fiocchi di patate
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 30 g di strutto
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
2h 30 min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Panzerotti romani
1h 10min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Focaccia al profumo di timo
1j 55 menit
Gnocco fritto modenese
35 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Tigelle
3u. 50min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min