Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 10 g di sale + q.b.
- 2 g di caglio animale (vedere consigli)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5355 kJ / 1280 kcal
- Protein
- 66 g
- Karbonhidrat
- 98 g
- Yağ
- 72 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Primo sale
13 godz. 30 min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Burro
40 min
Ketchup
1 godz. 20 min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 godz. 15 min
Crackers classici
3 Std.
Fette biscottate
5h 50min
Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min