Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 315 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di burro, salato o non salato freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 - 2 cucchiaini di estratto di vaniglia naturale (isteğe bağlı)
-
1 - 2
cucchiaini di fiocchi di sale (isteğe bağlı)
veya 1 - 2 cucchiaini di semi misti (isteğe bağlı) - 50 g di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa al caramello (TM6)
1h 30 min
Caramelle mou
1h 15min
Tartufi assortiti al cioccolato
45 min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 godz. 30 min
Bevanda alle mandorle
10 min
Croccante alle arachidi
1h 30 min
Liquore al caramello
72 godz.
Cioccolatini ripieni
4h
Mousse fragole e limone
8 godz. 15 min
Bon bon ripieni di toffee
2h 30 min
Caramello liquido
35 min
Panna cotta con salsa al caramello
6j 20 menit