
Uyumlu sürümler
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de brie de Nangis, coupé en gros morceaux
- 150 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de croûtons
- 10 g de truffe fraîche détaillée en brunoise fine
- ¼ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 352 kcal / 1458 kJ
- Protein
- 12 g
- Yağ
- 29 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Lif
- 1.8 g