Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 piment rouge frais
- 1000 g de coings, type shirin, épluchés, épépinés et coupés en morceaux
- 300 g de vin blanc sec
- 180 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 30 g de raifort, râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 1539 kJ / 367 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 15.37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Petits gâteaux au gingembre
35min
Velouté de framboises au lait ribot
10 Min
Café Disaronno
10 Min
Breizh bowl
13 godz.
Glace au persil, tarte fine aux pommes vertes et coulis de persil
13u. 15min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1 Std. 30 Min
Schiacciata au raisin
2h
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 Min
Pommes farcies aux fruits secs
1 Std.
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Değerlendirme yok