Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 300 g water
- 15 g fresh yeast
- 500 g plain flour
- 15 g salt
- 2 tsp turmeric powder
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
Spiced meat filling
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g yellow peppers, cut into pieces
- 50 g red peppers, cut into pieces
- 300 g beef mince
- 2 pinches salt, adjust to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground cumin
Assembly
- olive oil, for oiling hands and for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2134 kJ / 510 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Kibbeh
1 Std. 30 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2h 35min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Chicken pastilla
1 Std. 10 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1 Std. 5 Min