Gluten free sourdough bread

Gluten free sourdough bread

4.4 10 değerlendirme
Hazırlık 1sa 20 dk
Toplam 192sa 20 dk
15 slices

Malzemeler

Gluten free sourdough starter
  • buckwheat flour plus an additional 150 g as needed
    200 g
  • filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
    280 g
Gluten free sourdough bread
  • olive oil spray for greasing
  • brown rice flour (see Tips)
    240 g
  • buckwheat flour (see Tips)
    180 g
  • arrowroot flour
    70 g
  • white chia seeds
    40 g
  • xanthan gum
    1 tbsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • raw sugar
    2 tsp
  • eggs
    2
  • warm water plus an additional 700 g for baking
    300 g
  • apple cider vinegar
    1 tbsp

Besin Değeri şuna göre 1 slice

Kalori 161.5 kcal / 678.3 kJ
Protein 5.7 g
Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 25.6 g
Lif 3.6 g
Doymuş Yağ 0.5 g
Sodyum 239.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...