Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free sourdough bread
Hazırlık 1sa 20 dk
Toplam 192sa 20 dk
15 slices
Malzemeler
Gluten free sourdough starter
-
buckwheat flour plus an additional 150 g as needed200 g
-
filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed280 g
Gluten free sourdough bread
-
olive oil spray for greasing
-
brown rice flour (see Tips)240 g
-
buckwheat flour (see Tips)180 g
-
arrowroot flour70 g
-
white chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar2 tsp
-
eggs2
-
warm water plus an additional 700 g for baking300 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
239.6 mg
Protein
5.7 g
Kalori
678.3 kJ /
161.5 kcal
Yağ
2.8 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Karbonhidrat
25.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Buckwheat bread
2sa 5 dk
Paleo sandwich bread
1sa 30 dk
Gluten and grain free bread rolls
1sa 20 dk
Gluten free plain flour
5 dk
Gluten-free goodness pastry
1sa
Gluten free self-raising flour
10 dk
Gluten free flour mix
10 dk
Gluten free hot cross buns
3sa 25 dk
Sesame and chia seed loaf
2sa 20 dk
Gluten and grain free bread rolls
1sa 20 dk
Gluten free ANZAC biscuits
45 dk
Chia and pepita gluten free loaf
1sa 25 dk