Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten free sourdough starter
- 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
- 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
Gluten free sourdough bread
- olive oil spray, for greasing
- 240 g brown rice flour (see Tips)
- 180 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 40 g white chia seeds
- 1 tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp raw sugar
- 2 eggs
- 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 239.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten free shortbread
1h 20min
Sesame and chia seed loaf
2hod. 20min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free flour mix
10min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free pizza base
35 min