
Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free sourdough bread
Hazırlık 1sa 20 dk
Toplam 192sa 20 dk
15 slices
Malzemeler
Gluten free sourdough starter
-
buckwheat flour plus an additional 150 g as needed200 g
-
filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed280 g
Gluten free sourdough bread
-
olive oil spray for greasing
-
brown rice flour (see Tips)240 g
-
buckwheat flour (see Tips)180 g
-
arrowroot flour70 g
-
white chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar2 tsp
-
eggs2
-
warm water plus an additional 700 g for baking300 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Kalori
161.5 kcal /
678.3 kJ
Protein
5.7 g
Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
25.6 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Sodyum
239.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda