Uyumlu sürümler
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 lomos de bacalao en salazón remojado y desalado (de aprox. 180 g)
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 - 5 dientes de ajo en láminas
- 1 trozo de guindilla seca (en 10-15 aros)
- 150 g de agua (y 2 cucharadas más para el pilpil)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 32.95 g
- Karbonhidrat
- 0.78 g
- Yağ
- 25.03 g
- Lif
- 0.07 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Bacalao con langostinos
1h
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13u. 30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao con chirlas
45 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 godz. 10 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao Club Ranero
1h