Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 240 g water
- 60 g sunflower oil
- ½ tsp sea salt
- ghee, melted, for brushing (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 568.7 kJ / 135.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 56.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dosa with spiced potato filling
17h 40min
Gulab jamuns
2h 50 min
Naan bread
2h 40min
Paneer makhani
45min
Parathas
1h 30min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Tarka dal
30min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 Min
Everyday Indian curry paste
30min
Amritsari dal
26 Std.
Roti (for two)
25 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min