
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 50 g korzenia pietruszki, pokrojonego na kawałki
- 80 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 80 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 20 g masła
- 800 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
veya 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 2 ziarna ziela angielskiego
- 1 liść laurowy, suszony
- 4 jajka
- 300 - 350 g szczawiu, konserwowego (1 słoik)
- sól, do smaku
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 2 - 3 łyżki kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 783.7 kJ / 187.3 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 184.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13sa 50 dk
Krupnik
40min
Zupa fasolowa z pulpecikami
50min
Zupa z kiszonych ogórków
45min
Kapuśniak z młodej kapusty
40min
Kapuśniak
50min
Zupa grochowa
1h
Barszcz ukraiński
1h 35min
Zupa ogórkowa
30min
Zupa botwinka
40min
Barszcz biały wielkanocny
1h 10min
Kapuśniak kaszubski
45min