Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di uva nera, a metà e denocciolati
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 250 g di zucchero
- ½ bustina di gelificante 2:1 a base pectina (15 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 159 kJ / 38 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confettura di cachi
55 min
Confettura di mele cotogne
1h 10 min
Confettura di uva e fiori di timo
2h 40 phút
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di prugne
45 Min
Confettura di albicocche alla cannella
45 Min
Confettura estiva
55 min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10 min
Confettura di pesche
1h 20 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10 min
Confettura di fichi
1h