Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Gelatineblätter
-
170
g Weißwein, süßlich, und 2 EL für die Gelatine
veya 170 g Apfelsaft und 2 EL für die Gelatine - 1 - 2 EL Rum, nach Geschmack (isteğe bağlı)
- 75 g Kürbiskerne
- 2 Eier
- 2 Eidotter
- 100 g Zucker
- ½ Zitrone, Saft ausgepresst
- 500 g Mascarino, light
- 250 g Schlagobers
- 90 Stück Biskotten
- 390 g Apfelmus
- Kürbiskernöl zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2450 kJ / 585 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Topfenschmarrn ruckzuck
40 Min
Rhabarberlasagne
1 godz. 10 min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 godz. 50 min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30 min
Beerenfrucht-Bienenstich
6 Std. 30 Min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 godz. 30 min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2h 30 min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4h 20min
Cremeschnitten
4 Std.
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 Min
Zwetschken-Mohn-Strudel
2 Std.
Topfencreme mit Beerenspiegel
4 godz. 45 min