Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Walnusshälften
- 300 g Frischkäse
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 250 g Quark
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Olivenöl
- ½ gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix von Dr. Oetker oder Sofort Gelatine von RUF) (ca. 2 Pck.)
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 450 g), in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1011 kJ / 242 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaglione
15 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Ziegenkäsetarte
1 Std. 25 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Apfel-Calvados-Sorbet
5h 30min
Forellencremesuppe
40min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Zimtmousse
5hod. 40min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Amaretto-Eisparfait
8h 15min