Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Walnusshälften
- 300 g Frischkäse
- 200 g Ziegenfrischkäse
- 250 g Quark
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Olivenöl
- ½ gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- 60 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix von Dr. Oetker oder Sofort Gelatine von RUF) (ca. 2 Pck.)
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 450 g), in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1011 kJ / 242 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Marinierte Möhren
50 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Mocca-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Zabaglione
15 Min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Limettencreme
45 Min
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min