Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hefeteig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 20 g Zucker
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Rosinen
-
30
g Rum
veya 30 g Apfelsaft - 1000 g Äpfel, in Spalten (1 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g Mandeln
- 3 EL Paniermehl
- 1 Eigelb
- 2 EL Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 12 Stücke
- Kalori
- 17894 kJ / 4275 kcal
- Protein
- 82 g
- Karbonhidrat
- 557 g
- Yağ
- 169 g
- Lif
- 58.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfeltarte
1h
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20 min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Aprikosengugelhupf
2h
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Käsekuchen mit Ricotta und Feige
5h 40 min.
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1h 10min
Früchtekuchen-Torte
7h
Quark-Apfel-Fladen
50min
Pflaumenschnitten mit Pumpernickel
1h 10min
Ananas-Upside-Down-Muffins
40min
Zitronen-Apfel-Tarte
1 godz. 15 min