Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Roggenkörner
- 650 g Burgunder Rotwein
- 300 g Sauerteig, flüssig (z.B. von Seitenbacher)
- 300 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Kümmel
- 3 TL Salz
- 15 g Backpulver
- ½ TL brauner Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 20 Scheiben
- Kalori
- 12273 kJ / 4904 kcal
- Protein
- 92 g
- Karbonhidrat
- 563 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 82.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1sa 30 dk
Kürbiskernbrot
3 godz. 30 min
Sesambrot
2sa
Bierbrot
2sa
Dinkel-Hafer-Brot
1h 10 min
Sportler-Brot
3 Std. 50 Min
Prötzeler Roggenbrot
1sa 20 dk
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1sa 30 dk
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Roggenmischbrot
1h 15 min
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Vollwertbrot
2 godz. 20 min