Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Roggenkörner
- 650 g Burgunder Rotwein
- 300 g Sauerteig, flüssig (z.B. von Seitenbacher)
- 300 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Kümmel
- 3 TL Salz
- 15 g Backpulver
- ½ TL brauner Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 20 Scheiben
- Kalori
- 12273 kJ / 4904 kcal
- Protein
- 92 g
- Karbonhidrat
- 563 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 82.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dunkles Landbrot
3 Std.
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Prötzeler Roggenbrot
1ωρ. 20 λεπτ.
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Bergisches Urbrot
17 Std.
Dunkles Landbrot
4h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Bierbrot
2 Std.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 Std. 30 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Sesambrot
2 Std.