Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 250 g di baccalà precedentemente ammollato, dissalato, spellato e a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 2 chiodi di garofano
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 100 g di cipolle a metà
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco piccolo privato dei semi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di lievito istantaneo per torte salate
- 1000 g di olio di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 729 kJ / 174 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Filetti di agnello all'aglio
1 Std.
Pastella per fritti
1 Std.
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Éclair alla crema di limone
4h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Crostata meringata all'arancia
30min
Focaccia ai friarielli
2h 15min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min