Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 250 g di baccalà precedentemente ammollato, dissalato, spellato e a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 2 chiodi di garofano
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 100 g di cipolle a metà
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco piccolo privato dei semi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di lievito istantaneo per torte salate
- 1000 g di olio di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 729 kJ / 174 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Frittelle di carciofi
45 min
Buridda alla ligure
55min
Cassata siciliana
6h 35min
Pastella per fritti
1h
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40 min
Frittelle di baccalà
12h 50 min
Calzoncelli melfitani
1h 40 min
Sagne chine
1h 40 min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Fileja al ragù
3h
Cartellate
1h 5min