Fish balls with yoghurt sauce

Fish balls with yoghurt sauce

3.5 8 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • natural yoghurt
    250 g
  • day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
    40 g
  • water
    540 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
    2
  • lemon zested, no white pith, and juiced
    ½
  • firm white fish fillets cut into pieces (2 cm) (see Tips)
    400 g
  • egg
    1
  • chilli powder
    2 pinches
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil for forming balls

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1055.9 mg
Protein 26.3 g
Kalori 971.5 kJ / 231.3 kcal
Yağ 9.9 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 3.5 g
Karbonhidrat 8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...