Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizza base
- 100 g brown rice
- 100 g glutinous rice
- 50 g potato starch
- 30 g gluten free cornflour
- 1 tsp xanthan gum
- 1 - 2 tsp salt
- 1 tbsp white vinegar
- olive oil, for drizzling
- 180 g warm water
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
Sun-dried tomato pesto
- 250 g sun-dried tomatoes
- 100 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
Assembly
- 4 eggs
- 130 g bocconcini, cut into slices
- 8 cherry tomatoes, cut into halves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 40 g fresh baby spinach leaves
- Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3728.8 kJ / 887.8 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 75.6 g
- Yağ
- 46.1 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 10.6 g
- Sodyum
- 2677.1 mg
Alternatif tarifler
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min