Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 60 g brown onion
- 10 sprigs fresh herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, oregano), plus extra for garnishing
- 400 g canned chopped tomatoes
- 800 g rabbit meat, cut into pieces (approx. 6 cm)
- 50 g water
- 40 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Protein
- 59.1 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 926.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef spezzatino
1h 45min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Pork fillet with mustard
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3u. 50min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30 min
Stuffed tomatoes
50min
Cabbage rolls
1h 50 min
Hungarian goulash
1h 30min