Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di crema gianduia
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema Bimby ®
- 100 g di zucchero
- ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 40 g di farina tipo 00 + q.b.
- 500 g di latte
- 2 uova
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 25 amarene sciroppate, scolate
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 godz.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 godz.
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Paris Brest
3h 30min
Torta ricotta e pere
7h 30min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 godz.
Rotolo decorato
1h 5 min
Rotolo funghi e peperoni
2hod. 15min
Sbriciolata ai mirtilli
1 godz.
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1 godz.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min