Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 400 g di bietole, le foglie
- 300 g di spinaci freschi, le foglie
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 250 g di ricotta romana
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 85.6 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30min
Ravioli ricotta e spinaci
10小时
Passatelli
45 dk
Farfalle all'uovo
1sa
Tortelli verdi
3h 30min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30min
Tortelli di patate e ricotta
1h 20min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Cappelletti reggiani
2h