Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 400 g di bietole, le foglie
- 300 g di spinaci freschi, le foglie
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 250 g di ricotta romana
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 85.6 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta all'uovo
1h
Passatelli
45min
Tortelli di zucca mantovani
2 godz. 30 min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min
Tortellini alla bolognese
1h 20 min.
Gnocchi di patate
1h 30min
Tortelli di ricotta e melanzane
1h 20 min.
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min.
Farfalle all'uovo
1h
Tortelli verdi
3 godz. 30 min
Cappelletti reggiani
2h