Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 700 g di acqua
- 5 g di sale
- 400 g di bietole, le foglie
- 300 g di spinaci freschi, le foglie
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 250 g di ricotta romana
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3289 kJ / 786 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Karbonhidrat
- 85.6 g
- Yağ
- 32.1 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crescia sfogliata urbinate
1 Std. 30 Min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Passatelli
45 Min
Tigelle
3h 50min
Gnocco fritto
1h 5min