Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 400 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Pere sciroppate
721h 20min
Pesche sciroppate
721h 20min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Zucchine piccanti
55 min
Conserva di pomodoro con olive
1 Std. 30 Min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min