Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (isteğe bağlı)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 2395 kJ / 576 kcal
- Protein
- 46.77 g
- Karbonhidrat
- 20.08 g
- Yağ
- 34.26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan pudding
15min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Değerlendirme yok
Appelpunch
30min
Cheesecake likeur
10min
Beef laab
1h 5min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2óra 50p
Koffielikeur
40min
Borscht
50 min
Pâté in korst
10 Std.
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 godz. 10 min