
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à soupe de farine blanche type 45
- 300 g de viande de lapin, en morceaux
- 1 échalote coupée en deux
- 50 g de beurre doux coupé en morceaux
- 200 g de vin blanc sec
-
1
cube de bouillon de viande
veya 1 c. à café de fond de viande maison - 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 grenade épluchée et égrenée
- 1200 g d'eau
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 320 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 442 kcal / 1849 kJ
- Protein
- 21.2 g
- Yağ
- 16 g
- Karbonhidrat
- 56.9 g
- Lif
- 2.7 g