Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 30 g koperku, świeżego, tylko liście
- 30 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 20 g rukoli
- 120 g twarogu, chudego, pokrojonego na kawałki
- 135 g jogurtu naturalnego
- 135 g kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu
- 60 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1 łyżeczka musztardy, delikatesowej
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 2 jajka, ugotowane na twardo, pokrojone w ćwiartki
- sól, ilość do smaku
- pieprz czarny, mielony, ilość do smaku
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 325 kJ / 77 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Śledzie w sosie musztardowym
10 Std. 15 Min
Śledzie w sosie makowym
1h 30min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1h 5min
Sos gribiche
20 min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Wielkanocny sos majonezowy
45min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 Min
Oliwa waniliowa
10 min
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
20 min
Sos tatarski
5 min
Hekele
2 godz. 40 min