Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g czerwonego wina (np. Beaujolais, Dolcetto)
- 100 g cukru
- 1 łyżeczka miodu
- 2 laski cynamonu (ok. 5 g)
- 3 goździki
- 800 g gruszek, obranych, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bombardino
15 Min
Chłodnik z bobu z orzechami włoskimi
1 Std. 15 Min
Pomarańczowe zabajone
15 Min
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5 Std.
Gazpacho słodko-pikantne
5 Min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2h 5 min
Sangria z cydru
15 Min
Zimowy poncz
20 Min
Grzane białe wino z żurawinami
30 Min
Grzaniec z cydru
25 Min
Kawowy crème brûlée
2h 45min
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40 Min