Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6.8 g
Alternatif tarifler
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45min
Erbsen-Cremesuppe
40min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Erbsencremesuppe
30min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Erbsen-Curry-Suppe
40min
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30min
Cremige rote Linsensuppe
45min