Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Kartoffeln, in Würfeln (1,5 cm)
- 150 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1067 kJ / 255 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6.8 g
Alternatif tarifler
Erbsencremesuppe
30 min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Sauerkrautsuppe
1h
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Cremige rote Linsensuppe
45 min
Erbsen-Cremesuppe
40min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Spinat-Kartoffel-Suppe mit Eierstich
45 min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40min
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35min
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50 min