Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gehaktbrood
- 20 g oud brood, in stukken (3 cm)
- 60 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 60 g gemengde groenten (look, ui, wortel, selderij en peterselie), in stukken (3 cm)
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- 1 tl zout
- 1 snuifje peper
- 100 g spek , fijngesneden
Saus en bijgerecht
- 30 g extra vergine olijfolie + naar believen
- 500 g aardappelen, in schijfjes (1/2 cm) of in blokjes (3 tot 4 cm)
- 300 g verse champignons, schoongemaakt en in schijfjes
- 1 tl zout
- 30 g sjalotten, in helften
- 100 g droge witte wijn
- 300 g water
- 1 vleesbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Değerlendirme yok
Asperge-langoustine terrine
10h
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1hod. 15min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min