Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 蒜頭
- 2 片 薑
- 15 克 油
- 35 克 蓮藕, 去皮,切薄片(厚約0.2公分)
- 250 克 海蔘, 洗淨、切大塊(長約4-5公分)
- 220 克 花枝, 洗淨、切片(長約3公分)
- 35 克 玉米筍, 切段
- 15 克 紅蘿蔔, 去皮、切片
- 1 茶匙 素蠔油
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 米酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 蔥, 切段
- 35 克 豌豆莢, 去蒂頭和筋
- 1 茶匙 烏醋
- 1 茶匙 太白粉, 與2茶匙水調勻
- 香油, 少許
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 393 kJ / 94 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 0.9 g