Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, glatt, ohne Stiele
- 400 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Butter
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
400
g Räucherforellenfilets, in Stücken
veya 400 g Lachs, geräuchert (Stremellachs), in Stücken - 35 g Meerrettich aus dem Glas
- ¼ TL Muskat
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Lachscremesuppe
20 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Meerrettichsuppe
45min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Ravanello Tonnato
20 min
Forellencremesuppe
40min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Krautsuppe mit Speck
40min
Fenchel-Lachs-Suppe
35min
Mallorquinische Fischsuppe
35min