Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, glatt, ohne Stiele
- 400 g Kohlrabi, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 30 g Butter
- 600 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
400
g Räucherforellenfilets, in Stücken
veya 400 g Lachs, geräuchert (Stremellachs), in Stücken - 35 g Meerrettich aus dem Glas
- ¼ TL Muskat
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravanello Tonnato
20 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Krautsuppe mit Speck
40 min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Steirische Fischsulz
7 Std.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Thunfischpâté
4h 20min
Forellencremesuppe
40 min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Meerrettichsuppe
45min